Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου

«Το έκανα στα 40 μου, το είχα τάξει στον πατέρα μου και είναι το καλύτερο μπότοξ», εξομολογείται η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4».

Στη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» η Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει αρχικά: Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε, τι έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τελικά είναι μία πολύ ωραία ηλικία.

Συνομιλώντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις μεταπτυχιακές σπουδές που αποφάσισε να αρχίσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας, αλλά και στη ζωή μετά τα 60.

«Πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα 40, χρωστούσα ένα μάθημα. Το είχα τάξει στον πατέρα μου αλλά το έκανα και γιατί δεν θα μου άρεσε να μείνει ημιτελές κάτι. Και χαίρομαι, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα», δηλώνει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η νεότητα όσο παρέρχεται μπορεί να υποκατασταθεί από τη γνώση, για μένα είναι το καλύτερο μπότοξ», τονίζει η ηθοποιός.

«Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε, τι έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τελικά είναι μία πολύ ωραία ηλικία, γιατί απελευθερώνεσαι από πάρα πολλά. Έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με σένα αποκλειστικά, να δεις τι σε ενδιαφέρει, να πραγματοποιήσεις μερικά όνειρα που δεν έχεις προλάβει στη ζωή σου», ανέφερε στη συνέχεια η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

 

«Δεν μπορώ πλέον να πω με σιγουριά τι είναι καλό και τι κακό. Πολλές φορές έρχεται κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο θα σε βγάλει σε φως, αλλά τη στιγμή που το ζεις δεν το ξέρεις και δεν το βλέπεις. Μετά από 2-3 χρόνια το σκέφτεσαι και λες: ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου, γιατί με έκανε να πάρω μία άλλη στροφή», δηλώνει η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Media Τελευταίες ειδήσεις