Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ήταν μια άλλη γλώσσα που έπρεπε να μάθω στην πολιτική

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ήταν μια άλλη γλώσσα που έπρεπε να μάθω στην πολιτική

“Δεν θα το ξανάκανα έτσι όπως νιώθω αυτή τη στιγμή” ομολογεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Για την πολιτική, τη σχέση με τον χρόνο, την αγαπημένη της κόρη αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις μίλησε από καρδιάς η Πέγκυ Σταθακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

«Είχα κατέβει υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2019 αλλά δεν θα το ξανάκανα έτσι όπως νιώθω αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα στην πολιτική είναι πάρα πολλές φορές έξω από τον έλεγχο των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον χώρο της πολιτικής.

Σαν να υπάρχουν αόρατα νήματα που οδηγούν τα πράγματα προς κατευθύνσεις. Θέλω να πιστεύω πως πολλοί πολιτικοί είναι καθαροί και σημαντικοί άνθρωποι αλλά δεν μπορούν πάντα να εξυπηρετήσουν το κοινό καλό. Ήταν μια άλλη γλώσσα την οποία έπρεπε να μάθω.

Νομίζω, καθώς ο χρόνος περνά και γίνομαι πιο μεγάλο κορίτσι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να μην σπαταληθείς στη διάρκεια της ζωής στο τίποτα» εξομολογήθηκε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια.

«Τώρα πια ο χρόνος είναι σύμμαχος μου. Αισθάνομαι πιτσιρίκα, δηλαδή νιώθω ότι ακόμα είναι τόσα πολλά αυτά που δεν ξέρω, δεν έχω δει και δεν καταλαβαίνω. Προσέχω τον εαυτό μου αν και άλλες γυναίκες τον προσέχουν περισσότερο. Γυμνάζομαι και προσπαθώ να μην έχω μεγάλες διακυμάνσεις στο βάρος.

Από ό,τι βλέπω γύρω μου, τα τελευταία χρόνια, η εικόνα είναι ένα πολύ μεγάλο άγχος και για τις πολύ νέες κοπέλες. Αυτό όμως όχι μόνο δεν είναι ωφέλιμο, αλλά είναι καταστροφικό και είναι και ψέμα γιατί το κάθε τι αλλάζει. Αυτό ακριβώς είναι ζωή και νομίζω πως δεν χρειάζεται να είμαστε ατσαλάκωτες και τέλειες».

  

«Σήμερα δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το κομμάτι των προτάσεων, αλλά έχω μια λαχτάρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια ωραία σειρά όπως ήταν το Φλόγα και Άνεμος» συμπλήρωσε, επίσης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις