Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Όταν έχασα τον πατέρα μου είχα μόλις παντρευτεί

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Όταν έχασα τον πατέρα μου είχα μόλις παντρευτεί
NDP

Συγκινεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου για τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα. «Συνεννοούμασταν με τον τρόπο μας», εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ.

Ανοίγοντας την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε στη μεγάλη της απώλεια, αυτής του λατρεμένου της πατέρα και πώς διαχειρίστηκε το γεγονός.

«Άργησαν πάρα πολύ να ολοκληρωθούν οι σπουδές μου στη Νομική. Δηλαδή τελείωσα το τέταρτο μου έτος μου παράλληλα με την δραματική μου σχολή. Ξεκίνησα την καριέρα μου στο θέατρο και την τηλεόραση και παράλληλα έδινα μαθήματα για το πτυχίο. Έμεινε όμως ένα μαθηματάκι το οποίο πέρασα στα 40 μου, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήταν το τελευταίο μάθημα που μου είχε μείνει», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Σαφώς και το είχα υποσχεθεί στον πατέρα μου, τον οποίο και πλέον είχα χάσει και ήταν, ας πούμε, ένα «είδες μπαμπά;». Ήταν όμως και η δική μου αίσθηση που δεν μου αρέσει να αφήνω στη μέση τα πράγματα».

«Αυτή ήταν και η πρώτη μου μεγάλη απώλεια. Εκεί γύρω στα 37 μου χρόνια έχασα τον πατέρα μου. Είχα μόλις παντρευτεί, είχα μόλις ξεκινήσει την ιδέα της οικογένειας και αυτό μου κόστισε πάρα πολύ. Μου λείπει ο πατερούλης μου γιατί συνεννοούμασταν με τον τρόπο μας» εξήγησε, κατόπιν, η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις