Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Στερούσα από τον εαυτό μου για να είμαι κοντά στην κόρη μου

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Στερούσα από τον εαυτό μου για να είμαι κοντά στην κόρη μου

«Δεν έχασα τίποτα από το μεγάλωμα της κόρης μου», λέει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, αλλά και για την κόρη της.

«Υποδύομαι τη γυναίκα του Σαίξπηρ τη βραδιά που εκείνος πεθαίνει και τον αποχαιρετά. Εκατομμύρια γυναίκες παλεύουν στη σκιά ενός σπουδαίου άντρα και ζουν μοναχικά», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την παράσταση «Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Κάθε πρεμιέρα είναι ασήκωτη και κάθε επίσημη είναι σαν να δίνω εξετάσεις.

Θα πρωταγωνιστήσω στη σειρά “Φλόγα και άνεμος” στην ΕΡΤ. Είναι η ιστορία της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου και υποδύομαι τη Μιράντα Μυράτ, την πρώτη της κόρη».

Κλείνοντας, η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε: «Αγάπησα τους ρόλους μου στην τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς “Μια ζωή για την Έλσα” αυξήθηκε ο προληπτικής έλεγχος για καρκίνο του μαστού κατά 30%.

Για τη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” ακόμα μου λένε για τις γόβες που έβαζα στο παρμπρίζ. Έβγαλα μια φορά τις γόβες στο γύρισμα, τις ξέχασα, μας άρεσε και το κρατήσαμε.

Δεν έχασα τίποτα από το μεγάλωμα της κόρης μου, στερούσα από τον εαυτό μου για να είμαι μαζί της. Έχω μια μελαγχολία τώρα που θα πάρει η κόρη μου το δρόμο της πώς θα είναι η μοναχική ζωή μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις