Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Πέγκυ Ζήνα: Με βλέπω σε παλιά βίντεο στην τηλεόραση και με λυπάμαι

Πέγκυ Ζήνα: Με βλέπω σε παλιά βίντεο στην τηλεόραση και με λυπάμαι
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η Πέγκυ Ζήνα σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο «Κοσμοράδιο 95,1», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση, αλλά και στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Με βλέπω σε παλιά βίντεο στην τηλεόραση και με λυπάμαι. Όταν έπρεπε να πω σε παιδί ότι δεν τραγούδησε καλά, που παράλληλα ξέρω ότι ήταν εκεί νηστικά με τις ώρες, 12 ώρες γυρίσματα, να πρέπει να περιμένουν για αυτά τα δύο τρία λεπτά και να κριθούν για αυτά, δεν το μπορούσα.

Να πω “αχ δεν ήσουν καλή, δεν είχες ταπεραμέντο”. Με τι ψυχή το λες αυτό σε ένα παιδάκι που κάθεται 20 ώρες; Δεν ήθελα να με βλέπω εκείνο το διάστημα», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε μεταξύ λάλλων: «Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις.

Έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια, να βρουν την καινούργια κοινωνία. Ανεξαρτήτως φύλου, θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάσει νόμου μαζί.

Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τη ζωή τους γενικότερα. Να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα, σε οποιοδήποτε πλάσμα, γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Media Τελευταίες ειδήσεις