Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέννυ Μπαλτατζή και Κώστας Παπαχλιμίντζος σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά

Πέννυ Μπαλτατζή και Κώστας Παπαχλιμίντζος σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει για τη ζωή της, καθώς και για όλα όσα την έχουν σημαδέψει. Τις αποβολές μέχρι να αποκτήσει τα παιδιά της, αλλά και για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι η ήρεμη δύναμη στη ζωή της.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου μιλάει για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βοηθήσουμε ένα παιδί να διαχειριστεί την απώλεια ενός συγγενικού του προσώπου.

Η εκπομπή ταξιδεύει στο Ναύπλιο και επισκέπτεται το πρώτο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να δει παιχνίδια του 19ου και του 20ού αιώνα.

Ακόμη, από τις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 και το τραπέζι των πολιτικών συζητήσεων, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος έρχεται στη στήλη «Μπαμπά μίλα» και αναφέρεται στα παιδιά του και στην αδυναμία που έχει στην κόρη του, επιβεβαιώνοντας το ότι οι μπαμπάδες πάντα έχουν αδυναμία στις κόρες.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά

Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής

Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου

Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά

Παραγωγή: DigiMum

Έτος παραγωγής: 2023

Media Τελευταίες ειδήσεις