Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέννυ Μπαλτατζή: Κάνω επτά χρόνια ψυχόδραμα

Πέννυ Μπαλτατζή: Κάνω επτά χρόνια ψυχόδραμα

“Επιθυμώ να μπορώ να σέβομαι εξολοκλήρου την οντότητα κάθε ανθρώπου που είναι μαζί μου, να έχω ακέραιη στάση” σημείωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στον Σάββα Μπίτζα και μίλησε για την περίοδο επαναφοράς από τις εγκυμοσύνες της και τα οφέλη που έχει αποκομίσει από τη ψυχοθεραπεία.

Λόγω της δουλειάς σου, η επαναφορά σου μετά τις εγκυμοσύνες σε προβλημάτιζε;

Φυσικά. Πριν τον Κάρολο, δεν ήμουν τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου, όσο είμαι τώρα. Μου αρέσει να είμαι, όπως ήμουν. Με ενοχλεί η δικαιολογία «έχω γίνει μανούλα». Παράλληλα, είμαι γυναίκα, περφόρμερ, τραγουδοποιός. Θέλω να είμαι όμορφη, να αρέσω. Είναι κακό; Ξέρω ότι δεν θα είμαι όπως πριν, ακόμα και μέσα μου, απλώς έχω και εγώ την ανάγκη να μπω στα παλιά μου ρούχα και να νιώθω ότι με φροντίσω σε σώμα και ψυχή. Τα παιδιά μου, όμως, είναι η απόλυτη ευλογία.

Από την ψυχοθεραπεία τι έχεις αποκομίσει;

Κερδίζω συνέχεια. Επιθυμώ να μπορώ να σέβομαι εξολοκλήρου την οντότητα κάθε ανθρώπου που είναι μαζί μου, να έχω ακέραιη στάση. Ο δάσκαλος μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που λέει: «Ή θα φτιάξεις εσένα ή θα σκλαβωθείς για πάντα στους άλλους» και «Είναι πολύ σημαντικό να στεκόμαστε ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά από τον άλλον, όπως οι κολώνες που στηρίζουν έναν ναό στην κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους». Κάνω 7 χρόνια ψυχόδραμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις