Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέννυ Μπαλτατζή: Όσα γράφτηκαν για θέματα αφίσας είναι μικρότητες

Πέννυ Μπαλτατζή: Όσα γράφτηκαν για θέματα αφίσας είναι μικρότητες

Όσα ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και έκανε εκτενή αναφορά στην συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα σε νυχτερινό κέντρο, που δεν προχώρησε. 

Ειδικότερα, η Πέννυ Μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους.

Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά είναι να φύγω. «Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη» είπα».

«Πιστεύεις ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης όταν οι κουβέντες που έχουν ειπωθεί είναι απαξιωτικές τελείως» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν η συμπεριφορά εκφράστηκε από άνθρωπο που βρισκόταν πάνω στη σκηνή ή άνθρωπο του μαγαζιού, η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν σαφής. «Όχι, δεν ήταν από άνθρωπο του μαγαζιού. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του μαγαζιού».

«Όσα γράφτηκαν για θέματα αφίσας είναι μικρότητες. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δεν με πείραξε αυτό. Ήταν σοβαρότερα θέματαηθικά και εκείνη τη στιγμή, που άκουσα τα λόγια που άκουσα, αισθάνθηκα σε 350 διαφορετικούς χωροχρόνους, 350 διαφορετικά άτομα να ακούν αυτά τα λόγια και κάποιοι από αυτούς σαφέστατα έσκυψαν το κεφάλι για να μη χάρουν το μεροκάματο».

Εγώ δεν μπορώ να ΄σκύψω το κεφάλι σε μια άσχημη συμπεριφορά».

Media Τελευταίες ειδήσεις