Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Περιμένουν να υπογράψουν τις… προεκλογικές ΚΥΑ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εν αναμονή για να πάρουν τα χρήματά τους παραμένουν οι εργαζόμενοι ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή της κυβέρνησης, καθυστερούν αδικαιολόγητα αφού όλα είναι έτοιμα υποστηρίζοντας όμως πως «σε λίγο καιρό υπογράφουμε…»!

Ο λόγος για τους επαναπροσληφθέντες της ΕΡΤ που η επαναλειτουργία της ήταν από τις… σημαίες στον προεκλογικό αγώνα της κυβέρνησης. Και όπως στις άλλες… σημαίες, περί «σκισίματος μνημονίων», «κατάργηση ΕΝΦΙΑ» κλπ, έτσι κι εδώ, αν και η κρατική τηλεόραση επαναλειτούργησε ως ΕΡΤ και επαναπροσλήφθηκαν οι απολυμένοι, εντούτοις περιμένουν να γίνει πράξη αυτό που τους είχαν υποσχεθεί: πως θα μπουν τα χρήματα, οι μισθοί τους, αφαιρώντας βεβαίως τις αποζημιώσεις αλλά και τα επιδόματα ανεργίας και μισθούς από άλλες εταιρείες σε όσους είχαν εργαστεί!

Έναν χρόνο λοιπόν που έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής υπάρχει και πάλι το σήμα της ΕΡΤ και ενώ η διοίκησή της έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προσκομίζοντας ό,τι της ζητήθηκε, οι επαναπροσληφθέντες δεν βλέπουν να υπογράφεται η συγκεκριμένη ΚΥΑ από τους αρμόδιους υπουργούς, Επικρατείας, Εργασίας και Οικονομικών.

Εδώ και λίγες ημέρες μάλιστα και ενώ υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από εργαζομένους, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΤ ανέλαβε να… κατευνάσει τα πνεύματα, υποστηρίζοντας ότι «είναι θέμα ημερών να υπογραφεί η ΚΥΑ» και να ξεκινήσει η διαδικασία που σίγουρα θα πάρει αρκετό καιρό. Αλλά, θα μου πείτε, εδώ παίρνει τόσο καιρό για να υπογραφεί η – προεκλογικής δέσμευσης – ΚΥΑ από τους κυβερνώντες, οπότε οι όποιες άλλες καθυστερήσεις δικαιολογούνται περισσότερο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε