Site icon NewsIT

«Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS»

21.04.2015 | 12:31
«Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS»

Οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χιλιάδες συμπολίτες μας ευαισθητοποίησε τον ALPHA που ξεκινά δράση με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης ώστε να καταφέρουν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας.

Τα 16 τηλεοπτικά βίντεο της τηλεοπτικής καμπάνιας σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Σε αυτά συμμετέχουν ηθοποιοί από τρεις σειρές του ALPHA, τις «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» και «Δέκατη εντολή».

Οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά είναι οι: Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο κάθε ένας από αυτούς κρατά μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, «Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS».

Έτσι προτρέπουν να «στηρίξουμε αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

Τα γυρίσματα έγιναν σε έξι διαφορετικά σημεία της Αθήνας: στο Γκάζι, τον Κεραμεικό, το Θησείο, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς.

Η καμπάνια θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουνίου με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία να μπορέσουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ακόμα περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Με σύνθημα «Πες “ΟΧΙ” στην πείνα μ’ ένα SMS. Στείλε “ΟΧΙ” στο 19059 και στήριξε αυτόν που δεν έχει», μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει στη δράση του ALPHA.

Το κάθε SMS κοστίζει 1,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και με αυτό μπορούν όσοι θέλουν να βοηθήσουν κάποιους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή τους σίτιση.

Για ακόμα μία φορά οι πολίτες θα αποδείξουν ότι παρά τα δικά τους οικονομικά προβλήματα βοηθούν αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version