Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Άλλος ένας συνάδελφος έφυγε νικημένος από τον καρκίνο. Ο Βασίλης Τριανταφύλλου, διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews έχασε την μάχη αργά το βράδυ της Δευτέρας στα 60 του χρόνια. 

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1961. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας.
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1987 στην ημερήσια εφημερίδα «24 ΩΡΕΣ» και έως το 1994 συνέχισε στην «ΕΞΟΡΜΗΣΗ» και στον «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» στο επαρχιακό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ», ως ελεύθερος ρεπόρτερ.

Παράλληλα, εργάστηκε στους Ρ/Σ «ΚΥΚΛΟΣ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ως υπεύθυνος δημοσιογραφικών ζωνών και ως υπεύθυνος δημοσιογραφικού τμήματος στον Τ/Σ «SEVEN X».

Εργάστηκε, επίσης, σε τηλεοπτικά περιοδικά, όπως και σε περιοδικά ποικίλης ύλης, ενώ, από το 1994 κι έπειτα, βρίσκεται στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», ως συντάκτης ύλης. Τέλος, υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της εφημερίδας «REAL NEWS», από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της, και διετέλεσε διευθυντής εκδόσεως έως το τέλος του βίου του.   

Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Τριανταφύλλου θα ψαλεί αύριο  Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 στις 3.00 μ.μ., στον Ι.Ν. της Αναλήψεως στα Βριλήσσια.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις