Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμάμαι τον πατέρα μου και νιώθω ότι είναι μαζί μου ακόμα

Πέτρος Ίμβριος: Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμάμαι τον πατέρα μου και νιώθω ότι είναι μαζί μου ακόμα

“Είναι το πρότυπό μας ο πατέρας μας, αλλά νομίζω καμία απώλεια δεν μαλακώνει με τον καιρό” εξομολογήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και πως τη διαχειρίστηκε.

Έτυχε ποτέ να είχες κάποια απώλεια και να πρέπει να διασκεδάσεις τον κόσμο την ίδια μέρα;

Έχασα τον πατέρα μου τη Δευτέρα και την Παρασκευή έπρεπε να πάω να τραγουδήσω. Ήταν πολύ οδυνηρό… Ξεριζώθηκα, έχασα τον άνθρωπο μου, τις ρίζες μου. Είναι ορφάνια αυτό.

Σκέφτηκα όμως ότι ο άνθρωπος που έχασα, θα ήθελε να με ακούσει να τραγουδάω, γιατί πάντα ήταν περήφανος γι’ αυτό που έκανα και που το όνομά του ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα.

Και τρία χρόνια να έκανα να τραγουδήσω δεν θα άλλαζε κάτι. Ο πατέρας μου είχε φύγει και θα τον αγαπώ μέχρι να πεθάνω. Αφού όμως τυχαίνει να είναι αυτή η δουλειά μου, έπρεπε να συνεχίσω.

Η απώλεια του μπαμπά σου ξεπερνιέται;

Μπορεί να γίνεται και πιο δύσκολη. Είναι το πρότυπό μας ο πατέρας μας, αλλά νομίζω καμία απώλεια δεν μαλακώνει με τον καιρό. Το βάζεις απλά σε ένα κουτάκι και σκέφτεσαι με αγάπη τα πράγματα που έκανες με τον άνθρωπο αυτό. Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμάμαι τον πατέρα μου και νιώθω ότι είναι μαζί μου ακόμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις