Κυριακή, 3 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Είμαι μεγάλος για να εκτεθώ στις κακουχίες του Survivor

Πέτρος Ίμβριος: Είμαι μεγάλος για να εκτεθώ στις κακουχίες του Survivor

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος.

Στην κάμερα του MEGA μίλησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πέτρος Ίμβριος και την Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή “Τι λες τώρα” το Σάββατο. Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο μέλος της οικογένειάς του αλλά και το Survivor!

Αρχικά, ο Πέτρος Ίμβριος είπε χαρακτηριστικά πως όταν οι δύο μεγάλες του κόρες έγιναν 8-10 ετών, ένιωσε να «ξεμουρωδιάζεται», ενώ αποκαλύπτει πως ο γιος του «είναι όλα τα λεφτά» και οι κόρες του τσακώνονται για το ποια θα έχει τον περισσότερο χρόνο μαζί του.

Αναφορικά με τη σύζυγό του και τη σχέση της με τις κόρες του τραγουδιστή, ο ίδιος λέει πως «η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά έγιναν φιλεναδίτσες».

Ερωτηθείς για το πώς ανακοίνωσε στις κόρες του, τον ερχομό του μπέμπη, απαντά πως έφτιαξε ένα βίντεο με τον υπέρηχο, όπου ο ίδιος μίλαγε με μια «παιδιάστικη» φωνή.

Σε ό,τι αφορά τον χώρο του τραγουδιού και τα δικά του βήματα σε αυτόν, ο ίδιος αποκάλυψε πως πάντοτε έκανε κι άλλες δουλειές παράλληλα με το τραγούδι και έχει ανοίξει μία παιδική ντίσκο.

Στην ερώτηση, τέλος, αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε πως είχε μιλήσει με την παραγωγή, ωστόσο νιώθει πλέον «μεγάλος για να εκτίθεται σε κακουχίες».

Media Τελευταίες ειδήσεις