Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: «Είχαμε προβλήματα με τον Τριαντάφυλλο, αλλά αγαπιόμαστε»

Πέτρος Ίμβριος: «Είχαμε προβλήματα με τον Τριαντάφυλλο, αλλά αγαπιόμαστε»

Τι λέει ο Πέτρος Ίμβριος για τη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο.

Για τον Τριαντάφυλλο και τη συνεργασία τους, που ήταν μεν τέλεια, αλλά είχε προβλήματα, μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Αυτός ο γάμος είναι ο καλύτερός μου. Δεν δικαιούμαι άλλον γιατί έχω κάνει τρεις, αλλά δεν θέλω κιόλας. Δεν έγινε ποτέ πρόταση γάμου. Ήξερα ότι θα ήταν καλό να παντρευτούμε και το παιδί να πάρει το όνομά μου. Μπήκα στην άκρη για να πάρει άλλος άντρας τη θέση μου, ο γιος μου! Δεν έχω σκεφτεί αν η Ναταλία Γερμανού θα γίνει νονά του παιδιού μου, αν το θέλει και η ίδια. Με τη Ναταλία είμαστε πρώην σύζυγοι και νυν πολύ καλοί φίλοι. Λες να γίνουμε κουμπάροι; Ποτέ δεν ξέρεις…», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ομάδα μόνος του. Είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και πολύ καλός για την τηλεθέαση. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς είναι βούτυρο στο ψωμί της παραγωγής. Είναι πανέξυπνος και πάρει το πράγμα εκεί που θέλει. Έχει έντονο ένστικτο της διασκέδασης, συνεργάστηκα τέλεια μαζί του στην πίστα. Υπήρξαν και προβλήματα στη συνεργασία μας, αλλά αγαπιόμαστε. Από πέρυσι μου έλεγε να πάμε μαζί στο Survivor. Πριν μπει στο αεροπλάνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι φεύγει και του απάντησα ότι “θα σε βλέπω ξάπλα τρώγοντας πατατάκια”».

Media Τελευταίες ειδήσεις