Πέμπτη, 22 Φεβ.
16oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: “Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυρίως από άντρες”

Πέτρος Ίμβριος: “Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυρίως από άντρες”

Όσα εξομολογήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος στο περιοδικό ΟΚ!

Στο πρώτο βιντεοκλίπ της μουσικής του πορείας καθώς και τις παρενοχλήσεις, κυρίως από άντρες όπως αποκάλυψε, που δέχθηκε μέχρι σήμερα μίλησε από καρδιάς ο Πέτρος Ίμβριος στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Στο πρώτο σου βιντεοκλίπ εμφανιζόσουν γυμνός από τη μέση και πάνω, κάτι πολύ πρωτοποριακό εκείνη την εποχή για λαϊκό τραγουδιστή. Ήταν δική σου ιδέα;

Καμία σχέση. Ακολουθούσα τις εντολές της εταιρείας. Κι αν είχα την ωριμότητα που έχω τώρα, να είσαι σίγουρος πως δεν θα το είχα κάνει. Δεν μου ταιίριαζε αυτή η εικόνα.

Είμαι πιο εσωστρεφής, δεν μου αρέσει να προκαλώ. Τότε, κακά τα ψέματα, το κάναμε για να συζητηθεί. Και χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό γιατί συναίνεσα σε αυτό. Αλλά δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου.

Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που μεγάλωσε σε εργατικές πολυκατοικίες στη Γερμανία, οι γονείς μου άκουγαν Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Πάνο Γαβαλά. Δεν ήταν για εμένα αυτά τα πράγματα.

Χρειάστηκε να κάνεις και άλλες παραχωρήσεις στην καριέρα σου;

Έχω κάνει συμβιβασμούς, τίποτα όμως που να αντιβαίνει στην ηθική και την αισθητική μου. Ούτε σε παρεούλες έμπλεξα ούτε σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις ενέδωσα και ίσως και να έχω χάσει και ευκαιρίες εξαιτίας της στάσης μου αυτής.

Ενδεχομένως να με βοήθησε και το ότι είχα μια αυτοπεποίθηση που μου έδωσε η ενασχόληση μου με τις πολεμικές τέχνες.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που ανέφερες ήταν από άντρες ή γυναίκες;

Από άντρες κυρίως, με εξαίρεση ίσως μία, που ήταν από γυναίκα, και μάλιστα μου είχε πει ότι αν δεν ενδώσω, θα μου κόψει την καριέρα. Ε, εκεί απάντησα: «Κόψε μου τα πάντα» και έφυγα!

Media Τελευταίες ειδήσεις