Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Ο μπέμπης μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχουμε

Πέτρος Ίμβριος: Ο μπέμπης μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχουμε

«Ο μικρός μου γιος είναι ζουζούνι, μικρό Βούδα τον λέω», λέει ο Πέτρος Ίμβριος.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα, την Δευτέρα, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN ήταν ο Πέτρος Ίμβριος.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ερχομό του μικρού του γιου και στη σχέση που έχει με τις μεγαλύτερες κόρες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα η μεγάλη μου κόρη είναι 14 χρονών και κοντά στα 12 η μικρή.

Δεν ήταν στα σχέδια μου ούτε ο επόμενος γάμος ούτε το παιδί. Αυτό προέκυψε μέσα από μια συγκυρία και αλληλουχία πραγμάτων, Δηλαδή έρχονταν τα πράγματα, κούμπωνε το τέτρις και έχτιζε ένα καινούργιο πράγμα το οποίο με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο».

«Ο μπέμπης μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχουμε. Εννοείται μαζί με τα κορίτσια μου, αλλά λέω πως ο μικρός είναι πιο ευλογημένος από όλους μας γιατί εισπράττει την αγάπη όλων μας συν των κοριτσιών.

Τώρα είναι κοντά 16 μηνών. Είναι ζουζούνι, είναι ωραίος. Είναι ο μικρός Βούδας, που λέω εγώ, γιατί μας ενοχλεί μόνο όταν κάτι τον ενοχλεί αλλά κατά τα άλλα είναι ήρεμος».

«Είναι ένα καινούργιο πλασματάκι που θέλει όλα αυτά που έδωσα στις κόρες μου. Εννοείται πως θα τα δώσω και στον μικρό και είμαι πολύ δοτικός και υπερπροστατευτικός σαν πατέρας» συμπλήρωσε ο Πέτρος Ίμβριος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις