Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: Βλέπω τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, τη γνώρισα πολύ μικρή, της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά

Πέτρος Ίμβριος: Βλέπω τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, τη γνώρισα πολύ μικρή, της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά

«Της χρωστάω ότι έμαθα καλύτερα ελληνικά», λέει ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος με την τηλεόραση.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, επίσης, και για την πρόταση που απέρριψε από το Survivor.

«Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου», δηλώνει ο Πέτρος Ίμβριος.

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι», προσθέτει στη συνέχεια, δηλώνοντας ανοιχτός να συζητήσει μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τη Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος απαντά: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει.

Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό», είπε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.

Media Τελευταίες ειδήσεις