Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέτρος Λαγούτης: Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσσα Μποφίλιου, μου έστειλε το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ

Πέτρος Λαγούτης: Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσσα Μποφίλιου, μου έστειλε το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ

«Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες, σε διακοπές και γύρισα και πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το πως κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο και την βοήθεια που έλαβε από την Νατάσσα Μποφίλιου.

«Πρέπει να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο. Δυο τρεις φίλοι (σ.σ. μου έδωσαν την ώθηση) κι ένας παιδικός φίλος και του είπα ότι “έχω φτάσει σε τέλμα και τι να κάνω. Έχω ακούσει για το ΚΕΘΕΑ, αλλά έχω ακούσει ότι εκεί είναι στρατός”.

Μου λέει “ακούς τι λες; Τη μια μου λες ότι καταστρέφεσαι, πνίγεσαι και την άλλη μου λες ότι είναι στρατός; Θα έπρεπε να το εύχεσαι να είναι”. Εκεί τρώω ένα ταρακούνημα. Από την μια του λες θέλω να πεθάνω κι από την άλλη του λες εδώ είναι στρατός;» ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Κι ένα πολύ ωραίο ταρακούνημα έφαγα από την Νατάσσα Μποφίλιου, που είχαμε κάνει σχετική παρέα, είχαμε μιλήσει για το θέμα και της ζήτησα κάτι και μου απάντησε με ένα φανταστικό μήνυμα, που τελείωνε με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες, σε διακοπές και γύρισα και πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ.

 

Να είναι καλά στο ΚΕΘΕΑ. Αυτοί οι άνθρωποι μου άλλαξαν την ζωή» πρόσθεσε ο Πέτρος Λαγούτης

Media Τελευταίες ειδήσεις