Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέτρος Λαγούτης: Γιατί το Θέατρο Τέχνης έδιωξε τον γιο του

Πέτρος Λαγούτης: Γιατί το Θέατρο Τέχνης έδιωξε τον γιο του

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28.09.2022) ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο μεγάλος γιος του, από το γάμο του με τη Μυρτώ Αλικάκη, ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα των γονιών του. Ο Δημήτρης μάλιστα είχε κάνει κι ένα μικρό ρολάκι στη σειρά Έτερος Εγώ και, όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Πέτρος Λαγούτης, εξαιτίας αυτού τον έδιωξε το Θέατρο Τέχνης!

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος στο θέατρο Τέχνης όμως, επειδή έκανε ένα μικρό ρολάκι στο Έτερος Εγώ, το θέατρο Τέχνης δεν τα επιτρέπει αυτά και μας το είχανε πει. Τον διώξανε οπότε τώρα περιμένουμε αν θα περάσει στο Εθνικό θέατρο ή θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του θεάτρου Τέχνης. Τον δέχεται δηλαδή, ξανά, το Τέχνης αλλά από την αρχή. Θα δούμε», είπε ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Παγιδευμένοι».

 

Συνεχίζοντας, ο Πέτρος Λαγούτης δεν έκρυψε την αντίθεσή του με την εξέλιξη και το λάθος, που κατά τη γνώμη του, κάνουν οι σχολές θεάτρου. «Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους.

 

Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022».

Media Τελευταίες ειδήσεις