Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πέτρος Λαγούτης: Όταν πήγα για απεξάρτηση από τον τζόγο, δεν είχα άλλη επιλογή

Πέτρος Λαγούτης: Όταν πήγα για απεξάρτηση από τον τζόγο, δεν είχα άλλη επιλογή

Στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο θεατρικό σανίδι αλλά και την απόφαση που είχε πάρει για να απεξαρτηθεί από τον τζόγο.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια φορά που η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο βαθμό δεν αποχώρησα.

Σήμερα ίσως να το έκανα και δεν αναφέρομαι μόνο σε σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάω πιο πολύ για λεκτική, εργασιακή βία και ένα bullying το οποίο ειδικά στο θέατρο το συναντούσες».

«Είμαστε πια κοντά στις δίκες, ας περιμένουμε και ας ευχηθούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πια οι υποψήφιοι θύτες θα σκεφτούν πολύ περισσότερο το να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές και όλοι οι υπόλοιποι θα αντιδράσουν πολύ πιο εύκολα».

«Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα. Δεν σου ζητάει την άδεια και οποιοσδήποτε εθισμός δεν έρχεται μια μέρα να σου πει ότι θα κυριεύσει τη ζωή σου.

Είναι μια ασθένεια προοδευτική» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

«Όταν πήγα για απεξάρτηση δεν είχα άλλη επιλογή. Πραγματικά ήμουν σε ένα σημείο που θα έπρεπε ή να αφεθώ στην άβυσσο και να καταστραφώ ή να κάνω κάτι για αυτό».

Media Τελευταίες ειδήσεις