Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πήγασος: Διαψεύδει την καταγγελία δανείων από τράπεζες

Πήγασος: Διαψεύδει την καταγγελία δανείων από τράπεζες

Σε μια μέρα που σημειώθηκε μια κολοσσιαία αλλαγή στο χώρο του Τύπου (αγορά ΔΟΛ από Μαρινάκη) ήρθε και η είδηση πως οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της εταιρίας Πήγασος και ίσως να ζούσαμε (οι εργαζόμενοι βασικά) την ιστορία από την αρχή, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Αλλά η εταιρία που εκδίδει μεταξύ πολλών άλλων εντύπων το Έθνος και την Ημερησία, διαψεύδει όσα ακούγονται.

Η Πήγασος Εκδοτική με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την Πέμπτη (01.06.2017) διέψευσε τις πληροφορίες περί καταγγελίας των δανείων από τις τράπεζες. «Σε απάντηση του ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η “Πήγασος Εκδοτική Α.Ε”, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές, ότι είναι ανακριβής οιαδήποτε σχετική αναφορά περί καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, την 30η Μαΐου 2017».

Τα δάνεια της Πήγασος ανέρχονταν στο ποσό των 161,9 εκατ. ευρώ στο τέλος του Οκτωβρίου 2016. Οι πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους το απόγευμα της Τετάρτης (31.05.2017) πως εάν δεν καλυφθούν σε διάστημα 90 ημερών, τότε θα γίνουν άμεσα απαιτητά.

Όπως ήταν φυσικό, στους διαδρόμους των Μέσων του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) επικράτησε αναβρασμός σχετικά με το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε