Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήγασος Εκδοτική: Διαψεύδει τις αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Στη διάψευση οποιασδήποτε αναφοράς περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οποιαδήποτε αναφορά περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της “Πήγασος Εκδοτική ΑΕ” είναι παντελώς αβάσιμη και εσφαλμένη.

Η εταιρεία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις αρμόδιες Αρχές ότι, κατά πάγια τακτική της, προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη».
Ειδικότερα, σε απάντηση του (υπ΄ αριθμ. 1980/07.06.2017) ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου περί αλλαγής της σύνθεσης του ΔΣ της «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ» και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η εταιρεία γνωστοποίησε προς το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές ότι το ισχύον Διοικητικό Συμβούλιό της είναι το εκλεγέν, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 75/04.11.2016 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, το οποίο, εν συνεχεία, συγκροτήθηκε σε σώμα, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 951/04.112016 απόφασης του ΔΣ.
H σύνθεση του ισχύοντος ΔΣ έχει, ως εξής:
Φώτιος Γεωργίου Μπόμπολας, πρόεδρος ΔΣ & δ/νων σύμβουλος- εκτελεστικό μέλος.
Σπυρίδων Αναστασίου Βενέτης, μέλος ΔΣ – εκτελεστικό μέλος.
Θωμάς Αριστοτέλους Σιωζόπουλος, μέλος ΔΣ- μη εκτελεστικό μέλος.
Χρήστος Ευθυμίου Μάρης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
Λάμπρος Βασιλείου Φώτογλου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε