Media

Πηνελόπη Πιτσούλη για τις καταγγελίες: «Είναι εξωπραγματικό αυτό που έγινε, δεν τα ήξερα»

Τι είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για τις καταγγελίες που αφορούν το χώρο της Τέχνης.

Η αγαπημένη ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη πέρασε το κατώφλι του The 2Night Sho, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, αναφέροντας ότι έμεινε έκπληκτη.

Η Πηνελόπη πιτσούλη μίλησε για την πολυετή καριέρα της στην υποκριτική, δήλωσε πλήρης και αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε ποτέ στην Επίδαυρο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, στα παιδιά και τα εγγόνια της, καθώς και στον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σεναριογράφο, Γιώργο Χασάπογλου, με τον οποίο είναι μαζί 56 χρόνια.

Τέλος, εξήγησε γιατί θα ζήλευε αν δεν συμμετείχε στη σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Λύπες είχα πάρα πολύ λίγες στο θέατρο από άτομα δύστροπα, περίεργα, που δεν τα σήκωνε το πετσί μου αλλά κυρίως χαρές.

Όλα αυτά που ακούστηκαν είναι ένας πανικός. Είναι εξωπραγματικό, εξωγήινο όλο αυτό που γίνεται για μένα.

https://www.youtube.com/watch?v=c_atS4UcpR8&t=101s

Δεν ήξερα ότι γίνονταν τόσο κακά πράγματα γιατί εγώ τελείωνα την δουλειά κι ερχόταν ο άντρας μου και πηγαίναμε σπίτι. Δεν ήξερα τι γίνεται παρασκηνιακά ή τη νύχτα. Δεν το αντιλαμβανόμουν.

Δεν έτυχε ποτέ να μου πει κάποιος ότι υπήρχε πρόβλημα. Ήμουν και σε δουλειές που δεν είχε τέτοιες καταστάσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega
5