Site icon NewsIT

Ποια αγαπημένη σειρά του MEGA κινδυνεύει να μείνει εκτός!

20.06.2012 | 12:42
Ποια αγαπημένη σειρά του MEGA κινδυνεύει να μείνει εκτός!

Κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα για το μέλλον πολλών προσώπων καθώς τα στελέχη των σταθμών επιθυμώντας να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ακόμα και πετυχημένες εκπομπές και σειρές κινδυνεύουν να μην πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της αβεβαιότητας κινούνται οι συντελεστές μίας πολύς πετυχημένης σειράς του MEGA και συγκεκριμένα της «Κλινικής περίπτωσης». Αν και η σειρά με το Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, ξεπερνώντας το 40% μέσο όρο σεζόν, εντούτοις κινδυνεύει να μην πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες και αφού μελετηθεί το… αναπροσαρμοσμένο κοστολόγιό της. Ας ελπίσουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές και σύντομα οι συντελεστές της θα ξεκινήσουν γυρίσματα. Αν κι απ’ ότι φαίνεται, δυστυχώς, είναι δύσκολο η «Κλινική περίπτωση» να σωθεί και να παραμείνει εντός τηλεοπτικού τοπίου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version