Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποιος είναι ο Αντώνης από το Big Brother που μίλησε για βιασμό και προκάλεσε σάλο

Ποιος είναι ο Αντώνης από το Big Brother που μίλησε για βιασμό και προκάλεσε σάλο

Εδώ και μερικές ώρες ο Αντώνης του Big Brother, δηλαδή ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έχει γίνει θέμα συζήτησης. Και για έναν πολύ άσχημο λόγο.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» ακούγεται να λέει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης σε άλλους δυο παίκτες του Big Brother και όσοι έβλεπαν εκείνη την ώρα σε live streaming ανέδειξαν το θέμα στα social media.

Ποιος είναι όμως ο παίκτης του Big Brother που έκανε το σχόλιο που μόνο οργή και καταδίκη μπορεί να προκαλέσει;

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και δηλώνει bartender. Στο βιογραφικό του που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ όταν παρουσίασε τους παίκτες του Big Brother αναφέρεται επίσης μια φράση που μετά τα όσα έγιναν μάλλον έδειχνε τι επρόκειτο να επακολουθήσει: «Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει».

Click4more Οργή για το Big Brother και το χυδαίο σχόλιο για βιασμό!

Στο βιογραφικό του αναφερόταν συγκεκριμένα: «Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις