Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθοποιός του Glee που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθοποιός του Glee που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

H είδηση για το θάνατό του, στα 31 χρόνια του, σόκαρε σήμερα το Hollywood…

Ο Cory Monteith έγινε γνωστός στο ευρή κοινό από τη σειρά “Glee” που προβάλλεται και στη χώρα μας. Όμως, η αλήθεια είναι ότι, αν και “έφυγε” από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, ο ίδιος είχε καταφέρει να κάνει αρκετές δουλειές…

Γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1982 , στον Καναδά. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 7 ετών. Την ανατροφή του ίδιου αλλά και του μεγαλύτερου αδερφού του, ανέλαβε η μητέρα τους. Αν και έδειχνε να είναι πολύ έξυπνος μαθητής, δεν άργησε να παρουσιάσει προβληματική συμπεριφορά στην εφηβεία του, με ουσίες και αλκοόλ που επηρέασαν την απόδοσή του στο σχολείο.

Πήγε σε 16 διαφορετικά σχολεία και τελικά, παράτησε το σχολείο στα 16 του…
Μάλιστα, ο εθισμός του στις ουσίες και το αλκοόλ, “έφεραν” και μικροκλοπές, από φίλους και συγγενείς.
Τελικά, μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης στα 19 του. Το 2011 πήρε και το απολυτήριο του σχολείου. Πριν μπει στη βιομηχανία του θεάματος, δούλεψε σαν ταξιτζής αλλά και σαν οδηγός σχολικού λεωφορείου.

Τελικά, ξεκίνησε την καριέρα του στο Βανκούβερ, με μικρούς ρόλους σε σειρές και έκανε κάποιες εμφανίσεις guest σε γνωστές σειρές όπως το “Smallville” και το “Supernatural” που έχουν παίξει και στη χώρα μας.

Το Glee, μπήκε στη ζωή του το 2009. Δείτε εδώ το δοκιμαστικό που έκανε ο Monteith, για να πάρει το ρόλο που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τηλεοπτικές, είχε προλάβει να κάνει και πάνω από 15 κινηματογραφικές δουλειές. Ανάμεσα σε αυτές που συμμετείχε, ήταν οι ταινίες Monte Carlo (2011), Whisper (2007) και White Noise: The Light (2007).

Δείτε ένα βίντεο με στιγμές του ηθοποιού και διαβάστε περισσότερα…


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε