Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφυγε και τον άφησε μόνο

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφυγε και τον άφησε μόνο

Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» έγινε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10.02.2024). 

«Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο» είπε ο παίκτης, ο Άρης, όταν ήδη είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα περιμένοντας να δώσει την απάντηση του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποφάσισε τότε να τον… αφήσει μόνο του στο στούντιο του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος».

«Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε», είπε ο παρουσιαστής.

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι έκανε πράξη τα λόγια του… Έφυγε!

«Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα.

Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» συνέχισε.

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας πάρει ο παίκτης τον χρόνο του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό και ο Εκατομμυριούχος συνεχίστηκε κανονικά.

«Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται», είπε ο παρουσιαστής.

Media Τελευταίες ειδήσεις