Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πώς και… θυμήθηκαν οι τηλεθεατές τη ΝΕΡΙΤ;

Πώς και… θυμήθηκαν οι τηλεθεατές τη ΝΕΡΙΤ;

Ξεχασμένη…! Μόνη…! Με εκπομπές που σε φτάνουν… στα άκρα!

Όσο και να πικραίνονται οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης η αλήθεια είναι ότι με το πρόγραμμά της οι τηλεθεατές τη θυμούνται κάθε φορά που κοιτάζουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και τη μνημονεύουν… όχι με τα καλύτερα λόγια διαπιστώνοντας πόσο πληρώνουν για το ανταποδοτικό τέλος και να την έχουν στο τηλεκοντρόλ τους.

Ωστόσο ενώ εκείνο το κουμπάκι επιλογής της στο τηλεκοντρόλ παραμένει το πιο… ανέγγιχτο κάποιες συγκεκριμένες ημέρες οι τηλεθεατές το πατούν. Μία από αυτές τις ημέρες ήταν και η χθεσινή, αλλά μην φανταστείτε για όλη την ημέρα. Το πάτημα έγινε όσο η ΝΕΡΙΤ μετέδιδε τη στρατιωτική παρέλαση και οι τηλεθεατές θέλησαν να παρακολουθήσουν τα όσα γίνονταν στην πλατεία Συντάγματος.

Αποτέλεσμα; Η ΝΕΡΙΤ εισέπραξε υψηλές τηλεθεάσεις σημειώνοντας 46,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 35,7% στο δυναμικό κοινό και έτσι εκείνη την ώρα, από τις 11:04 έως τις 12:50, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης. Έτσι όσοι δεν μπορούσαν να πάνε στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν εκεί μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης, ενώ στη συνέχεια, με τη λήξη της μετάδοσης οι τηλεθεατές… αποχώρησαν από αυτή μέχρι την επόμενη φορά που θα την θυμηθούν με το χαράτσι που πρόκειται να πληρώσουν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Κι αν η ΝΕΡΙΤ, ή η ΕΡΤ που πρόκειται να βγει σύντομα στον αέρα δεν προβεί σε σωστή αναδιαμόρφωση του προγράμματός της κόβοντας κυρίως τον ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβέρνηση και συνεχίζουν να παρελαύνουν από τη συχνότητά της οι «ημέτεροι» τότε είναι σίγουρο ότι το κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ θα πατιέται μόνο λίγες φορές το χρόνο…! Εκτός κι αυτός είναι ο σκοπός τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε