Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Aρνούμαι το πακετάρισμα του Πάνου Βλάχου με τον Γιώργο Νταλάρα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Aρνούμαι το πακετάρισμα του Πάνου Βλάχου με τον Γιώργο Νταλάρα»

«Αρνούμαι να αναμειγνύω τον Πάνο Βλάχο, που είναι το 1/10 – μην πω το 1/100 – του Γιώργου Νταλάρα» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με αφορμή το ξέσπασμα του ηθοποιού κατά των δημοσιογράφων.

«Αρνούμαι να αναμειγνύω τον Πάνο Βλάχο, που είναι το 1/10 – μην πω το 1/100 – του Γιώργου Νταλάρα. Αρνούμαι αυτή την κουβέντα, αρνούμαι το πακετάρισμα του Πάνου Βλάχου με τον Γιώργο Νταλάρα, σε σημείο να φύγω τρέχοντας» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είπε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά με λάθος ίσως τρόπο από κάποια στιγμή και μετά και σε λάθος αποδέκτες, που ήταν οι ρεπόρτερς.

Ξέρετε πόσο σέβομαι τη δουλειά που κάνετε και θυμώνω με τους ανθρώπους που σας γυρίζουν την πλάτη.

Αυτό που είπε ο Πάνος Βλάχος είναι μία μόδα κάποιων ηθοποιών που τους έχει μείνει ενδεχομένως από την προηγούμενη δεκαετία της κρίσης, των Μνημονίων, όταν ένας δημοσιογράφος που έλεγε μία άποψη τον αποκαλούσαν γουρούνι και τα λοιπά. Τους έχει μείνει αυτό το στυλάκι.

Δεν έχω πιο απαράδεκτο από αυτό το πράγμα. Εξοργίστηκα όταν το είδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Με αυτά που βλέπω δε νομίζω να ξανά δω ελληνικές σειρές» κατέληξε για τον Πάνο Βλάχο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

   

Όσο για το J2US παραδέχτηκε: «Και πέρυσι και φέτος μου έγινε μια κρούση, Θα μου επιτρέψετε την επίσημη απάντηση μου, να την κρατήσω για την εταιρεία παραγωγής».

Media Τελευταίες ειδήσεις