Δευτέρα, 22 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε με τον Δημήτρη Παπανώτα για να συνεργαστούμε

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε με τον Δημήτρη Παπανώτα για να συνεργαστούμε

“Θεωρώ και την Μπέττυ και την Ματθίλδη Μαγγίρα δύο από τις πραγματικές αρτίστες στην Ελλάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για να τους τιμούμε και όχι να τους αμφισβητούμε” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στο Fay’s Time και στην Σοφία Ραφτοπούλου και μίλησε για τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα. Τι ανέφερε για το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου που συζητήθηκε πολύ;

“Αλεξιπτωτιστές υπήρχαν την προηγούμενη δεκαετία πάρα πολλοί. Τώρα είναι πάρα πολύ λίγοι κι σίγουρα δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς ο Δημήτρης Μακαλιάς. Είναι κι από τους ανθρώπους που κοντεύουν να κλείσουν δεκαετία στον χώρο της τηλεόρασης.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό (σ.σ. για όσα είπε για την Μπέττυ Μαγγίρα). Θεωρώ και την Μπέττυ και την Ματθίλδη Μαγγίρα δύο από τις πραγματικές αρτίστες στην Ελλάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για να τους τιμούμε και όχι να τους αμφισβητούμε. Θεωρώ ότι δεν είναι μέτρια σε τίποτα, είναι καλή σε όλα. 

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Παπανώτα. Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε” ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Τα τελευταία χρόνια νιώθω μία ελαφριά υπερβολή. Φυσικά και έχει δικαίωμα στην άποψη, φυσικά και να σχολιάσει και να πει και δεν έπαψε να υφίσταται η δημοκρατία στη χώρα μας. Δεν γίνεται να σε αντιμετωπίσουμε σαν τηλεθεατή όταν εκφράζεις την άποψή σου γιατί δεν είσαι.

Μπορεί εσύ να εκφράζεις την άποψή σου σαν απλός τηλεθεατής, αλλά από τη στιγμή που είσαι κομμάτι του τηλεοπτικού συστήματος, θα σχολιάσουμε φυσικά τις απόψεις σου.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε. Υπάρχουν γύρω μας καλές και κακές επιρροές. Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γύρω μας ανθρώπους, που μπορεί να μας επηρεάσουν πολύ αρνητικά.

Δεν γνωρίζω τον κύκλο του, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει καλές επιρροές” είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις