Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν επιφυλακτικός όταν παίρναμε βροχή τα 12αρια με την Καλομοίρα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν επιφυλακτικός όταν παίρναμε βροχή τα 12αρια με την Καλομοίρα

Όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Τόσο στη συνεργασία με την Καλομοίρα όσο και με τον Νίκο Βέρτη αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

«Κυκλοφορούσε και μια φήμη που έλεγε ότι ο Πούτιν είχε έρθει σε μια πρόβα για να δείξει πόσο ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει την Eurovision του 2009. Όλα αυτά εγώ τα είχα κατά νου οπότε κράταγα το μικρό μου καλαθάκι. Η Καλομοίρα όμως ρομαντικά ήταν στη φάση που κέρδισε το Fame Story, κέρδισε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision και θα… κερδίσει την Eurovision» τόνισε, αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μέσα στον μυστικό συνδυασμό της Καλομοίρας υπήρχε αυτή η τρυφερότητα και η αθωότητα της που μου την θύμισε και την βραδιά του τελικού της Eurovision. Όταν ήμασταν στο green room και παίρναμε βροχή τα πρώτα δωδεκάρια, εγώ ήμουν επιφυλακτικός γιατί ήξερα ότι μετά θα έμπαινε το ανατολικό μπλοκ».

«Θα το ομολογήσω πως με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ο Νίκος Βέρτης. Του άρεσαν πάρα πολύ τα κουπλέ του τραγουδιού «Να μ’ αγαπάς», δεν είναι τυχαίο ίσως επειδή και γω στα κουπλέ έβρισκα πολύ τον εαυτό μου. Ήταν λίγο μοναχικά και λίγο πονεμένα τα κουπλέ του συγκεκριμένου τραγουδιού. Στο ρεφρέν έπρεπε λοιπόν να πω κάτι άλλο πιο γλυκό. Επειδή εγώ όμως, όπως είπα, είμαι πιο πολύ του πολύ καλά περνάμε και αρχίζω και φοβάμαι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ιδιαίτερα του να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς, δεν είμαι εγώ αυτό, θυμάμαι ότι μου ζήταγε διάφορα ρεφρέν ο Νίκος».

«Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν και το λιγότερο αντιπροσωπευτικό, όσον αφορά εμένα σαν άνθρωπο στις σχέσεις, είναι το να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς. Και όμως ήταν αυτό τελικά που άρεσε περισσότερο στον Νίκο Βέρτη» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις