Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Να χαλαρώσουμε, δεν θα θίξουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Να χαλαρώσουμε, δεν θα θίξουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα

“Ούτε Γιωργάκης, ούτε το ήθος κι η αξιοπρέπειά του θα αμφισβητηθούν. Εντάξει;” είπε εκνευρισμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Το σχόλιο του Θοδωρή Ρακιντζή πως ο Γιώργος Νταλάρας μετά την αντίδρασή του προς τους δημοσιογράφους έγινε “Γιωργάκης”, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένταση στο Πρωινό Σου Σου στο Open.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αντέδρασε έντονα και είπε: “Είναι βαρύ να λέμε για ήθος για μια λάθος συμπεριφορά. Λίγο να χαλαρώσουμε και όχι να αμφισβητήσουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα. Μην τρελαθούμε τώρα, ήταν μία λάθος στιγμή.

Συμφωνούμε στο ότι ήταν επιθετικός και χτύπησε τον άμαχο πληθυσμό. Δεν έγινε Γιωργάκης, όχι. Δεν είναι πραγματικότητα, είναι άποψή σου. Δεν έγινε Γιωργάκης από μία άτυχη στιγμή.

Έλα τώρα, 55 χρόνια καριέρας. Θα θίξουμε το ήθος και την καριέρα του; Σοβαρά τώρα;”.

“Επειδή ωρύεσαι, δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο. Ούτε Γιωργάκης, ούτε το ήθος κι η αξιοπρέπειά του θα αμφισβητηθούν. Εντάξει; Στο κομμάτι της συμπεριφοράς και στον άμαχο πληθυσμό είναι απαράδεκτο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μετανιώσει.

 

Ο Γιώργος Ναταλάρας είπε κάτι με λάθος τρόπο. Αν είναι να το παίρνει ο καθένας προσωπικά, καήκαμε” πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις