Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρεμιέρα για τα “Μυστικά της Εδέμ”-Ποιος έκανε την πρώτη αποκάλυψη;

Πρεμιέρα για τα “Μυστικά της Εδέμ”-Ποιος έκανε την πρώτη αποκάλυψη;

Η αγαπημένη σειρά του Mega έκανε το comeback της με σκοπό αυτή τη φορά να αποκαλύψει όλα τα Μυστικά!

Ο Ρούσσος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την συνάντηση που είχε με τον μυστηριώδη άντρα που υποδύεται ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο Χρήστος προσπαθησε να εξηγήσει στη Νταίζη ότι ο λόγος που πήρε τα διαμάντια ήταν για να την προστατεύσει, αλλά εκείνη πιστεύει ότι την πρόδωσε και δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της.

Η Μελίτα κατηγόρησε τον Στέφανο και την Εριέττα για την κατάσταση του πατέρα της. Η Αμαλία την συμβουλεύει να μην προτρέχουν μέχρι να μάθουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε το έμφραγμα στον Πέτρο. Η Αγγέλα σοκάρίστηκε με την εγκυμοσύνη της Μαρίλιας και κατηγόρησε την Εύα για την εξαφάνισή της. Θεώρησε μεγάλο λάθος το σχέδιό της να ριχτεί στον Θάνο για να της αποδείξει ότι την κορόιδευε.

Η Εριέττα ενημέρωσε τον Λουκά ότι ένας άγνωστος άντρας έφευγε από τα γραφεία του Ρούσσου, όταν εκείνος έπαθε το έμφραγμα. Η Νόρα εξήγησε στον Λουκά ότι αυτός ο ίδιος άντρας τής μίλησε και στο μαιευτήριο. Η Μαρίλια μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και ανακοίνωσε στην Αγγέλα ότι θα κρατήσει το παιδί.

Η Αντιγόνη είναι θορυβημένη από την ψυχολογική κατάσταση της Νταίζης, αλλά εκείνη αρνήθηκε να της εξηγήσει τι έχει συμβεί. 

Δείτε όσα έγιναν στην πρεμιέρα των “Μυστικών” καθώς και ποιος ξεκίνησε να αποκαλύπτει να ψέματα…
 


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε