Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Προς ολοκλήρωση η συμφωνία για την μεταβίβαση του Epsilon

Προς ολοκλήρωση η συμφωνία για την μεταβίβαση του Epsilon

Στο τελικό στάδιο της οριστικοποίησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές.

Μετά από μαραθώνια σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, ο κ. Φίλιππος Βρυώνης αποδέχθηκε να υπογράψει την έναρξη της διαδικασιας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte.
Με αυτον τον τρόπο σηματοδοτείται και επισήμως η έναρξη του τελικού σταδίου οριστικοποίησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το τέλος του δεύτερου ελέγχου για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.
Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.
Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager, Ed Hall.

Media Τελευταίες ειδήσεις