Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπο – έκπληξη επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Πρόσωπο – έκπληξη επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Για πολλά χρόνια ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του ΑΝΤ1 καθώς βρισκόταν καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού και μάλιστα σε πρόγραμμα που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις! Τώρα λοιπόν θα βρεθεί και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα σε ένα πρόγραμμα που επίσης σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Ο λόγος για τη Λουκία Παπαδάκη, τη «Σάντρα» της σειράς του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» που πρόβαλλε για 14 συνεχόμενες σεζόν ο ΑΝΤ1.

Η γραμματέας του Γιάγκου Δράκου αγαπήθηκε και μισήθηκε από τους τηλεθεατές της σειράς και για 12 σεζόν υπήρξε από τις βασικές ηρωίδες της. Τώρα όμως η ηθοποιός επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με έναν… κόντρα ρόλο από αυτόν που ερμήνευε στη «Λάμψη», καθώς θα βοηθήσει… τους καλούς!

Πού θα γίνει αυτό; Στην τωρινή πετυχημένη σειρά του σταθμού, τους «Συμμαθητές» που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να κρατούν παρέα στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Λουκία Παπαδάκη θα υποδυθεί το πρόσωπο αυτό που θα βοηθήσει τη Μαριλένα, τον Ανδρέα και την οικογένεια Κουλούρη να πάρουν πίσω την εταιρεία τους από τον έλεγχο της Ίριδας. Αυτό θα συμβεί στο τελευταίο για φέτος επεισόδιο της σειράς και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η ηρωίδα δεν θα είναι μόνο… περιστασιακό πρόσωπο στην εξέλιξη της σειράς, αλλά θα συνεχίσει να είναι και στον επόμενο κύκλο. Έτσι η Λουκία Παπαδάκη θα είναι από τους ηθοποιούς που θα παίξουν και στον τρίτο κύκλο των «Συμμαθητών» και που αναμένεται να σημειώσει την ίδια πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Να αναφέρω ότι μετά την πετυχημένη πορεία της σειράς και τις δυο προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν, ο ΑΝΤ1 συμφώνησε με την εταιρία «TELEFE» για την ανανέωση των δικαιωμάτων μετάδοσης του για μια ακόμη σεζόν… αλά ελληνικά, αφού ναι μεν το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στο πρωτότυπο format που κατέχει η ξένη εταιρεία αλλά προσαρμόστηκε με επιτυχία στα ελληνικά δεδομένα. Άλλωστε η σειρά σημείωσε φέτος 25,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 23,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15-24 ετών το μερίδιο τηλεθέασης αγγίζει το 31,2%, τηλεθεάσεις, δικαιώνοντας τα στελέχη του σταθμού για την επιλογή τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε