Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ψάχνουν… τους σκληρούς!

Ψάχνουν… τους σκληρούς!

Θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και επιβάλλεται να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σκληρές δοκιμασίες. Για αυτό και αναζητούνται… σκληροί και δυνατοί, αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί και πολλές που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Ο λόγος για το «Survivor» που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ και αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τα casting για να επιλεγούν όσοι θα πάρουν τι εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως πληροφορήθηκα μάλιστα υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών και τα πρώτα casting έχουν ικανοποιήσει τους υπεύθυνους παραγωγής θεωρώντας ότι θα έχουν ένα πολύ καλό τηλεοπτικό προϊόν. Έως τα μέσα Ιανουαρίου πάντως πρέπει να επιλεγούν οι 12 άντρες και οι 12 γυναίκες που θα συμμετέχουν καθώς την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου θα φτιάξουν βαλίτσες για να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. Αμέσως μάλιστα με το που φτάσουν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αφού με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΣΚΑΪ το ριάλιτι θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου… ή το πολύ μία βδομάδα αργότερα.
Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πέντε μήνες και τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη με τους «σκληρούς» να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι «Survivor»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε