Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ψήθηκε» συνεργασία Άκη Πετρετζίκη με Jamie Oliver

«Ψήθηκε» συνεργασία Άκη Πετρετζίκη με Jamie Oliver

Μέσα στον Οκτώβριο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καν’ το όπως ο Άκης» και κάθε απόγευμα ο Άκης Πετρετζίκης να δίνει τα… φώτα του στη μαγειρική.

Φέτος μάλιστα σε ορισμένες από τις εκπομπές ο γνωστός σεφ θα έχει κάποιον καλεσμένο που θα συνεργάζεται μαζί του στην εκτέλεση της συνταγής. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη συνεργασία για τον «πρώτο έλληνα Master Chef» καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει και… διεθνή καριέρα! Εκτός από το αγγλικό κανάλι του, το Akis kitchen, ο Άκης ξεκίνησε συνεργασία με το Food Tube, το διαδικτυακό κανάλι που έχει δημιουργήσει ο Jamie Oliver.

Θέλοντας ο γνωστός σε όλο τον κόσμο σεφ να υπάρχει ένα σημείο «συνάντησης» των ανθρώπων που αγαπούν τη μαγειρική δημιούργησε το Food Tube, ώστε μέσα από αυτό να αναδειχτούν συνταγές από όλο τον κόσμο, με τους ειδικούς να δίνουν τις οδηγίες τους, αλλά και με νέα ταλέντα στη μαγειρική να δίνουν φρέσκιες ιδέες. Να σημειωθεί ότι το διαδραστικό αυτό κανάλι παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο που αγαπούν τη μαγειρική καθώς είναι και κόμβος επικοινωνίας μεταξύ τους.

Η συμφωνία λοιπόν μεταξύ του έλληνα σεφ «ψήθηκε» και έτσι ο Άκης Πετρετζίκης είναι και επίσημα μέλος και συνεργάτης του Food Tube που ανήκει στον Jamie Oliver και μάλιστα έχει ξεκινήσει με γνωστές εγχώριες συνταγές, όπως αυτές για μουσακά και σουβλάκι, ενώ σκοπός του είναι να μυήσει τους ξένους θεατές στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε