Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το Έτερος Εγώ, η μητέρα του και οι έρωτες της ζωής του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το Έτερος Εγώ, η μητέρα του και οι έρωτες της ζωής του

Ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στους Γιαννούτσο – Βαμβακάρη και μίλησε για όλα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τα βιώματα που τον καθόρισαν κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, που μοιράστηκαν μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας όπου ζει η μητέρα του, θυμήθηκε την εμπειρία των αεροπορικών ταξιδιών ως ασυνόδευτο παιδί κι εξήγησε γιατί από μικρό τον φώναζαν «Γκαστόνε».

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στους Γιαννούτσο – Βαμβακάρη και μίλησε για όλα… για τη λατρεία στις μηχανές, για τη μητέρα του, για την προσωπική του ζωή αλλά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού.

«Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα και το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι μου είναι τα κλειδιά της μηχανής μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτή είναι η αρρώστια μου, δεν κάνω τίποτα άλλο για μένα, ούτε ρούχα ούτε τίποτα…

Είδα φίλους μου να κλαίνε και να πονάνε για μένα σε εκείνη την πτώση, οπότε με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Έχω χάσει τρεις ανθρώπους, ο ένας ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και φίλος μου και αυτό ήταν ένα γερό χαστούκι» πρόσθεσε ο Πυγμαλίων.

Η μητέρα του, μάλιστα, ζει στην Αγγλία και έχει να τη δει τρία χρόνια: «Είναι από τον Μάρτιο μέσα στο σπίτι γιατί έχει υποκείμενο νόσημα. Έχω λίγο χρόνο μαζί της αλλά έχω ουσιαστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό και για εκείνη».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιτυχία του «Έτερος εγώ». «Το Έτερος Εγώ ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία. Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις