Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πύρρος Δήμας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τον ερχομό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα – «Ευλογημένη στιγμή»

Πύρρος Δήμας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τον ερχομό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα – «Ευλογημένη στιγμή»

Βαθιά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Πύρρος Δήμας στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γέννηση της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα. 

Ο Πύρρος Δήμας βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ και εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τον ερχομό του πέμπτου του παιδιού στον κόσμο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα που θα πάρει.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα.

Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει», δήλωσε φανερά ευτυχισμένος.

 

Και συνέχισε: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» είπε ο Πύρρος Δήμας.

Media Τελευταίες ειδήσεις