Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ράδιο Αρβύλα: Επίθεση στην κυβέρνηση και «χαλασμός» στο twitter

Ράδιο Αρβύλα: Επίθεση στην κυβέρνηση και «χαλασμός» στο twitter

Απ’ όλα είχε η πρεμιέρα της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η επίθεση που εξαπέλυσαν οι συντελεστές της εκπομπής στην κυβέρνηση με τον Αντώνη Κανάκη να σημειώνει ότι έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να «ξεμπερδεύει», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον αέρα της εκπομπής.

«Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία εντάξει ξέρετε ότι την έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εδώ είναι στην καρδιά, είναι στην καρδιά», πρόσθεσε ο Χρήστος Κιούσης. 

Και συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Και η οποία αγαπημένη μας κυβέρνηση – ένα χειροκρότημα – γιατί έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση… Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι… επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!»

Πολλά ήταν τα σχόλια στο twitter για το κομμάτι αυτό της εκπομπής 

Media Τελευταίες ειδήσεις