Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ράνια Σχίζα: Χωρίς την υποκριτική, μπορεί και να ήμουν στα σίδερα

Ράνια Σχίζα: Χωρίς την υποκριτική, μπορεί και να ήμουν στα σίδερα

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Ράνια Σχίζα.

Για τον ερχομό των παιδιών της και τον ψυχοθεραπευτικό ρόλο του επαγγέλματος της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Σχίζα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο.

Τι άλλαξε στη ζωή σας με τον ερχομό των παιδιών σας;

Μετατοπίστηκε το κέντρο μου εντελώς. Έγινα πιο ευάλωτη, ευαίσθητη και δυνατή παράλληλα. Δεν ντρέπομαι να «τσαλακωθώ». Τα παιδιά μου είναι οι ωραιότερες στιγμές της ζωής μου.

Η υποκριτική έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σε δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Εντελώς. Μπορεί και να ήμουν στα σίδερα (γέλια). Είναι μία ανάγκη να εκφραστείς. Θυμάμαι ότι είχα έντονο πονόδοντο, ανέβηκα στη σκηνή, τον ξέχασα και μετά κατέβηκα και ούρλιαζα πάλι από τον πόνο. Τα ξεχνάς όλα στη σκηνή, είναι πολύ μαγικό.

Στη δική μου περίπτωση βέβαια, για μεγάλα διαστήματα, δεν έπαιζα, γιατί έπαιξε ρόλο το ότι έγινα μητέρα κι αφιέρωσα πολύ μεγάλο χρόνο στα παιδιά μου.

Κάνατε ποτέ κάποια άλλη δουλειά, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος;

Όχι, δεν έκανα. Παρ’ ότι από μικρή δούλευα στον φούρνο του μπαμπά μου κι εκτίμησα τη δουλειά και τους ανθρώπους. Αισθάνθηκα αυτή την ανασφάλεια του επαγγέλματος, αλλά είχα πάντα την στήριξη του συζύγου μου και άρα την επιλογή να μην δουλέψω κάποια στιγμή.

Media Τελευταίες ειδήσεις