Media

Ράνια Θρασκιά: Είχα τεράστιες συστολές, ενοχοποιούσα το καθετί και με καταπίεζα πάρα πολύ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Παλεύω για την ελευθερία μου, γιατί τη στερήθηκα πολλά χρόνια εξαιτίας του εαυτού μου” είπε η Ράνια Θρασκιά.

Η Ράνια Θρασκιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια απέχει γενικά από την τηλεόραση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τα πρώτα, «αγνά» χρόνια της στην τηλεόραση μέσα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.

«Χαίρομαι που ήμουν εκείνο το κορίτσι. Ενώ ήμουν πολύ επιφυλακτική μέσα μου, χόρευα, τραγουδούσα και έπαιζα στην τηλεόραση. Μέσα μου υπήρχε ένας αρκετά αυστηρός κριτής που έλεγε δεν είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνεις κούκλα μου.

Πάλευα με αυτή τη φωνή και ενώ είχα όλη αυτή την αντίσταση μέσα μου μπορούσα να διασκεδάζω και να απολαμβάνω το κομμάτι της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση. Γέλασα και χόρεψα με την ψυχή μου και λέω μπράβο σε αυτό το κορίτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ράνια Θρασκιά αποκάλυψε πως πάντα είχε άγχος για τη δημόσια εικόνα της, φοβόταν για το τι θα πει ο κόσμος και όλο αυτό έγινε μεγαλύτερο μόλις μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

«Πράγματι είχα τεράστιες συστολές, ενοχοποιούσα το καθετί και με καταπίεζα πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Πετούσε η ψυχή μου για τα φώτα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ήμουν περήφανη για τα μικρά ή μεγάλα επιτεύγματα» τόνισε.

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται σήμερα με τον εαυτό της η παρουσιάστρια απαντά: «Παλεύω για την ελευθερία μου, γιατί τη στερήθηκα πολλά χρόνια εξαιτίας του εαυτού μου. Όσο μεγαλώνω τόσο καλύτερη γίνεται η σχέση με τον εαυτό μου. Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου για πράγματα του παρελθόντος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής