Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ράνια Θρασκιά: Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου

Ράνια Θρασκιά: Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου

«Στον Όμορφο Κόσμο πήγα γιατί θα είχα ρεπό τα σαββατοκύριακα», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ράνια Θρασκιά. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική της πορεία.

«Η τηλεόραση είχε τα πάντα, γέλια, ικανοποίηση, απογοήτευση, φόβο και αγωνία κάθε Σεπτέμβριο. Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη, δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, να σηκώσω ένα τηλέφωνο ή μια δυνατή πλάτη.

Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο Καλημέρα Ελλάδα κι έπρεπε να πηγαίνω Σύνταγμα – Μαρούσι.

Είχε τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανέβω να πω δελτίο και να κατέβω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοικτά, δεν έβρισκα πάρκινγκ. Σ

τον Όμορφο Κόσμο πήγα γιατί θα είχα ρεπό τα σαββατοκύριακα. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα σαββατοκύριακα, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν “δεν θα δουλεύω δηλαδή σαββατοκύριακο;”, έτσι πήρα την απόφαση.

Το Κοιτάω Μπροστά ήταν μεγάλο τόλμημα για μένα, να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι.

Το Elatte στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο γιατί σύνδυαζε δύο ώρες ενημέρωση και δύο ψυχαγωγία. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη. Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε σαββατοκύριακο, αλλά δεν έγινε λόγω μπάτζετ. Τελικά, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Κλείνοντας, η Ράνια Θρασκιά είπε: «Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου, αλλά όχι τώρα. Στην αρχή της σεζόν».

Media Τελευταίες ειδήσεις