Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος

«Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια», λέει η Ρένια Λουιζίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην εκπομπή Tετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου και μίλησε για όλους και για όλα. Από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείψει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί.

Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό», λέει η Ρένια Λουιζίδου και συνεχίζει:

«Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί.

Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος».

«Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω.

Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω», καταλήγει η Ρένια Λουιζίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις