Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρένια Λουιζίδου: Η αφωνία παραλίγο να της κοστίσει – Απίστευτο περιστατικό σε ανθοπωλείο

Ρένια Λουιζίδου: Η αφωνία παραλίγο να της κοστίσει – Απίστευτο περιστατικό σε ανθοπωλείο

Η Ρένια Λουίζιδου κάθισε, μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, «απέναντι» από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show της Τρίτης (24.01.2023).

Η γνωστή ηθοποιός είχε με βραχνάδα στη φωνή της και στο τέλος της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ευχαρίστησε που ενώ πριν από μερικές μέρες έκανε αφωνία, δεν αρνήθηκε την πρόσκληση. Η Ρένια Λουιζίδου τότε περιέγραψε ένα αστείο αλλά και στενάχωρο περιστατικό, όπως είπε.

Καθώς δεν έπρεπε να μιλάει καθόλου, συνεννοούνταν γράφοντας όσα ήθελε να πει. Και αυτό έκανε όταν πριν από μερικές μέρες θέλησε να αγοράσει μια γλάστρα. Πήγε σε ένα ανθοπωλείο και είχε γράψει σε ένα χαρτί πως κάνει αφωνία και τι ήθελε.

Φορούσε, όμως, μάσκα κατά του κορονοϊού, δεν μιλούσε και η γυναίκα που ήταν στο ανθοπωλείο ήταν αλλοδαπή και δεν μπορούσε να διαβάσει.

Και τότε άρχισαν… όλα! Η Ρένα Λουιζίδου προσπάθησε με παντομίμα να της εξηγήσει τι ήθελε, αλλά στην προσπάθειά της να «πει» ότι δεν μπορεί να μιλήσει, η κίνησή της παρέπεμψε… αλλού.

Η γυναίκα μάλλον πίστεψε ότι η ηθοποιός ήθελε να της… κάνει κακό, την έπιασε πανικός και άρχισε να σπρώχνει τη Ρένια Λουιζίδου για να τη βγάλει από το μαγαζί! «Δεν κατάλαβα από με βρήκε, γιατί έτρωγα ξύλο» είπε η Ρένα Λουιζίδου.

Για καλή τύχη της ηθοποιού, στο μεταξύ ο σύζυγός της είχε παρκάρει και… έσωσε την κατάσταση, εξηγώντας στην ανθοπώλισσα γιατί η γυναίκα του δεν μπορούσε να μιλήσει.

 

Το όλο σκηνικό της προκάλεσε γέλια αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι πολλοί άνθρωποι είχε σε παρόμοια θέση, να μην μπορούν να επικοινωνήσουν τι θέλουν.

Όταν τελικά η… παρεξήγηση λύθηκε, η ανθοπώλισσα έκανε δώρο στη Ρένα Λουιζίδου ένα γλαστράκι.

Media Τελευταίες ειδήσεις