Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρένια Λουιζίδου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σήμερα και αύριο στο DOT

Ρένια Λουιζίδου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σήμερα και αύριο στο DOT

Αυτό το Σαββατοκύριακα θέλουν καλή παρέα και η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη μας κρατούν την καλύτερη, μέσα από το DOT.

Καλεσμένοι που έχουν κάτι όμορφο ή και αστείο να μοιραστούν μαζί μας, ενδιαφέρουσες απόψεις, χρηστικές στήλες, μαγειρική, μουσική, τέχνη, μόδα, συμβουλές ζωής και όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας όσο γίνεται, καλύτερη!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, η Ρένια Λουιζίδου κάθεται στον καναπέ του dot. και μας λέει πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο “πρωταθλητισμός” κι ας έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δηλώνει τεμπέλα κι ας δουλεύει ακατάπαυστα και ντρέπεται όταν θυμάται πως ξεστόμισε στο παιδί της την ατάκα “μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό”.

Τέλος, έχει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για το τι χρειάζεται τελικά για να είναι δυο άνθρωποι μαζί κι αγαπημένοι μετά από 27 χρόνια.

Red Carpet: Ιστορίες από το κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards.

Οι Γιώργος Καράβας, Απόστολος Μητρόπουλος, Κέισι Μίζιου και Χαρά Παππά μιλούν για μόδα και τέχνη από την πιο avant garde έκθεση της πόλης.

Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot. και ετοιμάζει το πιο καλοκαιρινό κέικ γιαουρτιού με γλυκό του κουταλιού βύσσινο αλλά και energy balls για όποιον είναι σε διατροφή.

H Aλεξάνδρα Διονά, γνωστή και ως A Shiny Day κάθεται στη ραπτομηχανή της και δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας crop top.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θυμάται τα παιδικά του χρόνια στη Μυτιλήνη και τη σπουδαία επανάσταση που έκανε στα 19 του. Δηλώνει ότι ακόμα και οι αντιδράσεις του στενού του κύκλου δεν επηρέασαν τη μοναδική οικογένεια που έφτιαξε με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα και εξηγεί γιατί παρά το κίνημα του metoo, στο θέατρο υπάρχει ακόμα έπαρση και αλαζονεία.

Flashback: Οι Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κωνσταντάκη, Μιχάλης Οικονόμου, Νικορέστης Χανιωτάκης, Γιάννης Αποστολάκης και Γωγώ Δελογιάννη δύο ημέρες πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων θυμούνται τη δική τους ιστορία από τις εξετάσεις που τελικά δεν τους σημάδεψαν και τόσο τη ζωή.

Η Τάνια Μπρεάζου είναι το next big thing της pop μουσικής στην Ελλάδα και εξηγεί γιατί ξεχωρίζει τον Αντώνη Ρέμο ως την καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει τα πιο λαχταριστά ρολάκια μελιτζάνας, γεμιστά με μοτσαρέλα.

Η Ράνια Θρασκιά εξηγεί πώς θα ξεκουράσουμε εκτός από το σώμα και την ψυχή μας αυτό το καλοκαίρι.

Media Τελευταίες ειδήσεις