Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρένος Ρώτας: Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά

Ρένος Ρώτας: Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά

«Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο Survivor», λέει ο Ρένος Ρώτας.

Ο Ρένος Ρώτας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο του στη σειρά «Μόλις Χθες», αλλά και για την επιλογή των συναδέλφων του να πάνε στο Survivor.

«Ο ρόλος μου στη σειρά “Μόλις χθες” ήταν δύσκολος να τον προσεγγίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του.

Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο Survivor.

Πολλοί συνάδελφοι που στο παρελθόν έλεγαν ότι δεν θα πάνε στο Survivor, πλέον μπορεί να είναι η μοναδική λύση για να επιβιώσουν.

Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο παιχνίδι, μπορεί και να πήγαινα. Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς. Δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα για μένα», είπε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

Ο Ρένος Ρώτας είπε στη συνέχεια: «Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, είναι δύσκολο να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο.

Δεν μου αρέσουν οι διακρίσεις και οι διαχωρισμοί των ανθρώπων. Αυτή την περίοδο θα έκανα τα πάντα για να στηρίξω το θεσμό του θεάτρου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αυτό δεν θα μου επέτρεπε να ψωνιστώ».

Media Τελευταίες ειδήσεις