Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Rising Star» εναντίον «Survivor»: ποιο κέρδισε τους τηλεθεατές

«Rising Star» εναντίον «Survivor»: ποιο κέρδισε τους τηλεθεατές

Βρέθηκαν απέναντι στο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθώντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους σε αυτά τα προγράμματα που «μάχονταν» μεταξύ τους, «μάχη» έδωσαν και τα δύο προγράμματα, το «Rising Star» και το «Survivor».

Ποιο λοιπόν βγήκε κερδισμένο στη «μάχη» της τηλεθέασης καταφέρνοντας να φέρει τους περισσότερους τηλεθεατές στο κανάλι που τα φιλοξενεί;

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen νικητής στη μάχη βγαίνει το «Survivor», αφού κατάφερε να φέρει στον ΣΚΑΪ περισσότερους τηλεθεατές από ό,τι κατάφερε το «Rising Star» για τον ΑΝΤ1. Από τις 9 έως τις 12 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, το «Rising Star» σημείωσε 22,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ το «Survivor» κινήθηκε λίγο πιο ψηλά, σημειώνοντας 24,4%.

Ωστόσο στο «δυναμικό κοινό», στους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών, που είναι το ζητούμενο των σταθμών, ο ΑΝΤ1 σημείωσε 18% μέσο όρο, ενώ ο ΣΚΑΪ… απογειώθηκε στο 32,6%. Σε αυτό το κοινό λοιπόν, το παιχνίδι του ΣΚΑΪ σήκωσε πολύ περισσότερο τον τοίχο απέναντι από το παιχνίδι του ΑΝΤ1 που κατάφερε να… επιβιώσει με σημαντικές απώλειες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε