Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Rising Star: Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση [vid]

Rising Star: Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση [vid]

Rising Star Duels, και η μάχη κορυφώνεται… Δείτε ποιοι πέρασαν και ποιοι έμειναν εκτός από την επόμενη φάση του Rising Star!

Το πρώτο live επεισόδιο των Duels του Rising Star ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, και πλέον οκτώ παίκτες βρίσκονται στην επόμενη φάση του show. Η μάχη μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα ήταν σκληρή και έληξε …ισόπαλη με 4-4.

Δείτε ποιοι παίκτες από τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και του Αντώνη Ρέμου μονομάχησαν, και ποιοί πέρασαν στην επόμενη φάση. Όλο το ρεπορτάζ στο www.zappit.gr.

Ξεκίνησε χαμηλότερα από το αναμενόμενο αλλά στη συνέχεια κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Το Rising Star πήρε τα πάνω του στους πίνακες μετρήσεων τηλεθέασης της Nielsen. Δείτε αναλυτικά τι τηλεθέαση έκανε χθες το Rising Star.

Η εκπληκτική του ερμηνεία στη σκηνή του Rising Star τον έστειλε στην επόμενη φάση του show. Ο λόγος για τον Σωτήρη Καρυστινό, τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος έβαλε απέναντι στην Δήμητρα Κελεκίδη. Δείτε στο www.zappit.gr την εκπληκτική του εμφάνιση.

Rising Star Duels: Απολογήθηκε στον παίκτη του ο Μάστορας! «Ίσως να έφταιγα εγώ…». Με διαφορά 41% πέρασε στα live του Rising Star η Ηρώ Κλείτου απέναντι στον Αντώνη Γιακουμάκη.

Ο νεαρός Κρητικός ήταν ο δεύτερος παίκτης που έχασε στη διάρκεια της βραδιάς ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος, στο τέλος, απολογήθηκε στον διαγωνιζόμενο για την επιλογή που έκανε στο τραγούδι. Δείτε τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων και τα λόγια των κριτών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε