Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Rising Star: Οι στιγμές που σημάδεψαν το LIVE [vid]

Rising Star: Οι στιγμές που σημάδεψαν το LIVE [vid]

Το Rising Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής για το δεύτερο του live, με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους για να ανεβάσουν τον τοίχο. Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό LIVE.

Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας κάθισαν ξανά στις θέσεις των κριτών ψηφίζοντας πότε αρνητικά και πότε θετικά τους παίκτες όπως και οι τηλεθεατές, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συντόνισε με μεγαλύτερη άνεση το show και έδειξε σε ετοιμότητα ακόμη και σε δύσκολες στιγμές…
Δείτε ΕΔΩ τι τηλεθέαση έκανε χθες το Rising Star.

Rising Star: Λιποθύμησε στη σκηνή επειδή τον έκοψαν! Σοκ στο πλατό!

Δεκαπέντε λεπτά μετά τη μία έπεσε η αυλαία του 2ου live του Rising Star. 8 παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση και 6 διαγωνιζόμενοι αποκλείστηκαν. Η βραδιά σημαδεύτηκε από ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα γεγονός, τη λιποθυμία ενός παίκτη πάνω στη σκηνή. Ο Γιώργος Καραδημήτρης έχασε τις αισθήσεις του όταν διαπίστωσε ότι τον είχαν καταψηφίσει κριτές και κοινό. Ευτυχώς, συνήλθε ελάχιστα λεπτά αργότερα και δεν κινδύνευσε η υγεία του. Δείτε ΕΔΩ λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν χθες στο LIVE.

Rising Star: Γιος πασίγνωστου Έλληνα στη σκηνή του show!

Rising Star: Έπεσε για κάμψεις ο Ρέμος στη σκηνή του show!

Rising Star: Δεν σηκώθηκε ο τοίχος, αλλά πέρασε η παίκτρια!

Ένα απρόσμενο καρφί για το Voice πέταξε στον αέρα του Rising Star ο Κώστας Μακεδόνας. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε κριτική στους Free & Arva και μιλούσε για το “πακέτο” που είχαν τα δύο παιδιά, καθώς όπως τόνισε στο Rising δεν μετράει μόνο η φωνή. Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε